Zece frumuseți buzoiene s-au întrecut, aseară, în Clubul Chocolate pentru titlul de Miss Buzău 2012. Vremea capricioasă a stricat într-o oarecare măsură planurile organizatorilor, astfel că, din cauza ploii, aceștia s-au văzut nevoiți să mute, cu doar câteva ore înainte, spectacolul din Clubul Atlantis, unde se desfășura în mod tradițional concursul Miss Buzău, într-o locație acoperită.
La concursul prezentat de Vali Bărbulescu s-au înscris, în acest an, 10 buzoience cu vârste cuprinse între 15 și 20 de ani, unele dintre ele participând și la edițiile din anii anteriori. Prima probă din concurs a fost cea a costumelor de baie, urmată de vestimentația casual cu care toate concurentele au plecat acasă grație unuia dintre sponsorii evenimentului. Concursul a continuat cu proba de interviu și cea a rochiilor de seară, pentru ca în final juriul condus de avocatul Lucian Sălcuțan să declare câștigătoare patru dintre fetele înscrise în concurs.
În funcție de punctele obținute, pe podium au urcat în ordine Roxana Frățiloiu, care a obținut premiul de popularitate cu 304 puncte, Denisa Cristea, ocupanta locului 3 cu 327 de puncte, Ramona Popescu, clasată pe locul 2 cu 346 de puncte în timp ce primul loc precum și titlul de Miss Buzău 2012 a fost ocupat de Karina Bechir, la doar un punct distanță de ocupanta locului 2.
Sponsori ai evenimentului au fost ca în fiecare an Club No Limit,TNL Buzău și Primăria municipiului Buzău, care prin intermediul viceprimarului Fănică Bârlă a oferit premii în bani în valoare totală de 3.000 de lei. În acest an lor li s-au mai alăturat magazinele De Vis și Prêt-à-Porter, Ring Textile Producțion, Raspberry, Revlon Romania, florăria Gabriela Panait și Vodafone.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.