Partidul Social Democrat și-a lansat, astăzi, candidații pentru alegerile locale în cadru festiv, manifestația având loc la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău. La acțiunea de astăzi au participat aproape toți candidații pentru funcțiile de primar din localitățile buzoiene dar și social-democrații aflați pe listele de consilieri. De remarcat a fost faptul nimeni din conducerea centrală a partidului nu a onorat cu prezența acțiunea de astăzi. Pe holuri, unii participanți au afirmat, sub rezerva anonimatului, că cel mai probabil absența unor invitați de la Centru este o reacție a faptului că certurile din interiorul USL Buzău și implicit susținerea candidaturii lui Victor Mocanu nu sunt agreate la nivel central iar o prezență de la București a unui astfel de invitat ar fi putut însemna o legitimare a acestor acțiuni.

Toți candidații pentru funcția de primar prezenți au luat loc pe scena amenajată pe suprafața de joc a Sălii Sporturilor încă din jurul orei 13.45 și au așteptat preț de câteva zeci de minute sosirea președintelui Consiliului Județean, Victor Mocanu, cel căruia instanța i-a confirmat în urmă cu o zi calitatea de independent. Manifestația a debutat cu un discurs al independentului Victor Mocanu care a durat mai bine de 17 minute, timp în care social-democrații au fost puși la curent cu toate problemele provocate candidatului independent la președinția Consiliului Județean de adversarii politici dar și de conducerea centrală a USL. După discursul lui Victor Mocanu a venit rândul președintelui PSD, Constantin Boșcodeală, să se adreseze audienței și să îndemne activul de partid la unitate. Totodată, Boșcodeală nu a ratat ocazia să facă referire la nedreptatea care a fost făcută PSD Buzău de conducerea centrală a USL prin atribuirea candidaturii de la Consiliul Județean unui membru PNL dar și faptul că membrii de bază ai partidului trebuie musai să susțină candidatura lui Victor Mocanu.

„Stimați colegi și dragi prieteni, suntem în fața unui moment foarte important în viata PSD Buzău. Ca președinte al PSD trăiesc la intensitate maximă lansarea candidaților partidului nostru pentru alegerile locale din județul Buzău. Alegerile din 10 iunie reprezintă un pas foarte important, acesta însemnând șansa de a avea în fruntea majorității localitătilor județului nostru și a Consiliului Județean oameni pricepuți și devotați cetățenilor. Buzoienii au ocazia ca, după căderea Guvernului PDL, care a dus România în criză, să aleagă soluția câștigătoare pentru nevoile lor și pentru dezvoltarea județului. Am deosebita onoare să fac parte din echipa candidaților PSD pentru administrația locală fiind candidatul pentru Primăria municipiului Buzău, echipă care îl susține cu toată puterea și convingerea pe președintele Consiliului Județean, colegul și prietenul nostru, Victor Mocanu pentru obținerea unui nou mandat. Cunoașteți cu toții jocurile deloc curate care au fost făcute la desemnarea candidatului USL la președinția Consiliului Județean și tocmai pentru faptul că această funcție a fost furată PSD care o merita din toate punctele de vedere susținerea noastră pentru domnul Victor Mocanu este categorică. Formăm împreună o echipă puternică ceea ce ne dă o mare încredere pentru rezultatul votului popular din data de 10 iunie. Formăm împreună o familie social democrată unită ceea ce reprezintă un atuu extraordinar în fața adversarilor noștri politici. Apelul meu pentru voi, oameni de bază ai PSD Buză,u este unul la unitate. Fiți uniți! Trebuie să avem convingerea că nimeni nu ne poate învinge”, a încheiat președintele PSD Buzău, Constantin Boșcodeală.
După discursul președintelui de partid a urmat prezentarea candidaților la funcțiile de primar dar și citirea listelor de consilieri pentru toate localitățile județului. De menționat că deși la Consiliul Local Municipal Buzău se merge pe liste USL, nominalizați în cadrul lansării nu au fost decât candidații pentru consiliu, proveniți din rândul PSD.

Ciprian STERIAN

4 COMENTARII

 1. Unitate ar trebui sa fie intre toate fortele politice din aceasta tara si acest judet pentru a se actiona in vederea solutionarii tuturor problemelor cetatenilor, o politica pentru si inspre cetateanul comunitatii. Din pacate toate fortele politice se gandesc cum sa aiba puterea si sa aiba sub control masele de oameni. Sper ca dl. Mocanu sa ramana presedintele CJ Buzau si sa reuseasca unitatea fortelor politice spre identificarea si solutionarea tuturor problemelor cetatenilor.

 2. Oana tu faci parte din echipa de guriste a lui Adita de la Zmeeni?,ori esti comentarista angajata de talanul falsificator de titluri de propietate in zona SIRCA OMV,zis primar de buzau,membru permanent DNA.Auzi bosco,ne spui si noua
  si ascultatorilor nostri pe cine ai facut tu fericit cu niste hectare in zona sus mentionata cam far a acte, asa cam din .intimplare.

 3. „fiecare pasare pe limba ei piere’ Bosco l-a” lucrat” pe Ion Vasile care l-a lansat;
  se crede mare si tare cu fam. mocanu cu c..u in sapte luntre; el independent sustinut de psd, fiul in unpr, aliat momentan cu usl,joaca pe tot terenul dar va ramine cu siguranta pe dinafara; a avut atitia ani in care putea sa demonstreze ca ii pasa de judet nu numai de familie si neamuri;a gresi e omeneste dar a persevera………timpenie curata, dragi alegatori!

 4. Anton are dreptate!
  În legătură cu povestea unitîţii trebuie să vedem clar că e ca în fabulă, parafrazând, „eu vreau…unitate , dar nu pentru căţei!”
  Apoi, cui cerem să vorbească de unitate, cumetrilor? Ei cu noi? Vax!!
  Cred că „partida amoroasă” de la Buzău va avea un final fericit pentru buzoieni:”suntem cu Boşco şi Mocanu dar votăm pe Bâgiu şi Negoiţă!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.