Facturi la întreținere care ne dau palpitații. După săptămâni întregi de ger năprasnic, viscol și ninsori, acum va trebui să plătim facturile la întreținere. Și nu e de acolo. Potrivit oficialilor Regiei Autonome Municipale, căldura furnizată populației în luna februarie va costa cu 15-20% mai mult față de luna anterioară, când și atunci am avut facturi destul de apăsătoare la întreținere.
Astfel, pentru căldura furnizată în regim centralizat la o garsonieră se va plăti suma de 180 de lei, la două camere buzoienii racordați la sistemul centralizat de încălzire vor avea de plată 300 de lei, în timp ce pentru un apartament cu trei camere plata agentului termic furnizat în luna februarie va fi de 350 de lei. Cea mai consistentă factură la plata căldurii va fi pentru cei care locuiesc în apartamente cu 4 camere, aceştia urmând să achite circa 460 de lei. Potrivit calculelor întocmite de conducerea RAM, creşterea este de circa 15-20 la sută faţă de luna ianuarie 2012, în timp ce faţă de februarie 2011 majorararea este de 9, 5 la sută.
Buzoienii vor avea mai mult de plată la căldură din cauza temperaturilor foarte scăzute înregistrate în luna februarie 2012. Astfel, media temperaturilor înregistrate în februarie 2012 a fost de -4,82 grade Celsius în timp în ianuarie 2012 a fost de +0,04 grade Celsius iar în februiarie 2011 -0,35 grade Celsius.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.