UPDATE:Înscrierea în clasa pregătitoare blocată de la primele ore ale dimineții. Programul informatic care trebuia să asigure înscrierea copiilor în clasa pregătitoare s-a dovedit a fi nefuncțional. Baza de date nu poate fi accesată așa că părinții sosiți dimineață să își înscrie copiii au fost trimiși acasă până la remedierea situației.

Prima etapă a înscrierilor în clasa pregătitoare şi clasa I începe astăzi şi durează până în 16 martie, în acest interval fiind aşteptaţi părinţii care vor să-şi înscrie copiii în şcolile din circumscripţia la care au fost arondaţi. A doua etapă a înscrierii este în perioada 20 – 27 martie, când vor fi completate cererile de către părinţii care au domiciliul în altă circumscripţie şcolară, pe locurile rămase libere. A treia etapă va fi în intervalul 23 – 25 martie, când are loc înscrierea la şcoala de circumscripţie a copiilor ai căror părinţi au solicitat, în etapa a doua, înscrierea la altă unitate de învăţământ decât şcoala de circumscripţie, dar care nu au fost admişi şi solicită înscrierea la şcoala de circumscripţie.
Ultima etapă de înscriere cuprinde două perioade. Astfel, între 2 şi 9 mai are loc înscrierea pe locurile disponibile, la unităţile dorite, a copiilor ai căror părinţi au solicitat înscrierea la altă şcoală decât cea de circumscripţie, dar au fost respinşi iniţial, din lipsă de locuri. Ulterior, între 11 şi 18 mai vor fi înscrişi copiii care nu au fost cuprinşi în nicio unitate. Şcolile vor afişa zilnic situaţia înscrierilor şi locurile libere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.