Fetița dispărută la Bisoca a fost găsită nevătămată

0

UPDATE:

Fetița dispărută la Bisoca a fost găsită teafără într-o poieniță. Ea a fost observată de echipajul unui elicopter venit în sprijin, a fost recuperată și predată familiei. Când a fost găsită, Nicoleta se aflșa la o distanță de aproximativ 3-4 kilometri de casă.


Zeci de oameni au căutat toată noaptea copila dde 8 ani dispărută la Bisoca însă fără success. Sâmbătă dimineață numărul forțelor care participă la căutarea fetiței au fost suplimentate în zonă fiind prezenți acum peste 100 de polițiști, 30 de jandarmi dar și localnici. Aseară a fost folosită o dronă dar și camera cu termoviziune de la ISU iar în această dimineață a fost solicitată present aunui elicopter. De asemenea, la Bisoca sunt așteptați jandarmi de la gruparea mobile din Ploiești dar și câini de urmă care vvor fi aduși din Vrancea.

Nicoleta Ploscaru provine dintr o familie cu șapte copii și a fost vvăzută ultima data de bunica ei. Femeia le-a declarat polițiștilor că fetița i-ar fi spus că merge la bunicul său, care cosea pe un alt deal la circa 500 de metri de casă. Pentru a ajunge acolo ea trebuia să traverseze o zonă împădurită însă nu era pentru prima data când ar fi traversat zona. Seara, când au ajuns acasă membrii familiei și-au dat seama că unul dintre cei șapte copii lipsește și au anunțat Poliția.

 

Scotociri în zona Bisoca, unde o fetiță de 8 ani a dispărut vineri seară. Zeci de oameni o caută pe copilă. Poliţiştii cer ajutorul oamenilor pentru găsirea fetei.

Ploscaru Nicoleta, de 8 ani şi 10 luni, din comuna Bisoca, a plecat în jurul orei 17.00 de la domiciliu către o locaţie situată la aproximativ 500 de metri şi nu a revenit. Mai exact, fata ar fi pornit într-o zonă de fâneaţă, unde cosea bunicul său, însă trebuia să traverseze o porţiune de pădure pentru a ajunge la el. Din acel moment, nimeni nu mai știe nimic de copilă.
Fata are o înălţime de 120 de centimetri, greutate 30 de kilograme, păr şaten, prins în coadă, ochi căprui, ten deschis, faţă ovală.
La momentul dispariţiei, fata era îmbrăcată cu un tricou de culoare alb, pantaloni negri lungi tip colant şi pantofi sport, roşu cu negru.
”Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie”, au transmis poliţiştii din Buzău.
La acest moment sunt angrenaţi în căutări aproximativ 60 de poliţişti, 20 jandarmi, 9 pompieri, voluntari din partea familiei şi paznici de vânătoare. De asemenea, sunt utilizaţi 2 câini de urmă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.