De ore bune buzoienii din mai multe zone ale orașului au parte de apă murdară sau nu au deloc apă la robinete. O avarie la o conductă importantă, ar fi, conform conducerii Companiei de Apă Buzău, responsabilă de disconfortul buzoienilor. Conducerea furnizorului de apă consideră suficient să își ceară scuze pentru situația creată în timp ce buzoienii surprinși de situație trebuie să scoată bani buni din buzunare pentru, înlocuirea filtrelor de apă, repararea centralelor sau a electrocasnicelor sau pentru înlocuirea rufelor prinse în mașinile de spălat cărora nu le mai pot scoate față după ce au fost îmbibate cu rugină sau mâl.

De altfel, de la preluarea mandatului de către noua conducere a Companiei de Apă, comunicarea avariilor sau a intervențiilor lasă serios de dorit iar buzoienii se pot trezi la diferențe de doar câteva minute ba că nu mai au apă, ba că aceasta este murdară, ba cu o gaură în mijlocul drumului făcută din senin și neanunțat astfel încât nu mai pot ajunge cu mașinile la destinație sau sunt puși în situația de a încălca regulile de circulație impuse de multitudinea de sensuri unice înființate de municipalitate în scopul așa zisei fluidizări a circulației. Situația trenează de mai multe săptămâni iar în loc de o informare promptă buzoienii primesc în continuare scuze pentru situațiile create ca să nu mai vorbim despre situațiile lăsate în urmă la finalizare lucrărilor unele din ele pe străzi peste care abia a fost turnat un strat de asfalt după ani buni.

Situația nu este singulară și se manifestă în mai toate zonele orașului iar echipele de intervenție lucrează pe principiul „timpul trece leafa merge” reușind de a sta chiar și câteva zile la un simplu racord. Rețelele de socializare sunt pline de astfel de reclamații pe care nu le vede nimeni sau sunt ignorate cu bună știință în timp ce facturile curg pe bandă rulantă.

„Regret enmorm cele întâmplate, este posibil să se mai întâmple dar asta este situația pentru că reteaua de distribuție este foarte veche chiar dacă stațiile au fost modernizate si pericolul să se repete o astfel de situație există și avariile nu le putem anticipa”, a spus noul director al Companiei de Apă Simona Săvulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.