Faustin SCANTEI
Fostul director democrat liberal al filialei județene de Poștă Buzău, Faustin Scântei, revine la cârma instituției după trei ani de când a fost demis ca urmare a opțiunilor politice ale tatălui său.
Prima dată, Faustin Scântei, actualmente pesedist, a fost numit în funcția de șef al Poștei Buzău pe vremea Guvernului Boc, fiind la vremea respectivă un apropiat al lui Cezar Preda. Ca mulți alții din anturajul lui Preda, la un moment dat, Scântei a căzut în dizgrațiile fostului președinte al PDL, ruptura producându-se urmare a deciziei tatălui acestuia de a candida la postul de primar al comunei Cernătești. Cum partidul avea un preferat în persoana actualului primar, Valerică Șercăianu, intenția lui Scântei Senior i-a fiului, pe atunci șef al Poștei, excluderea din PDL și automat retragerea sprijinului politic necesar pentru menținerea în funcția de conducere.
Acum, Faustin Scântei, este membru PSD, partid care l-a trimis din nou la cârma Poștei Buzău, în defavoarea directorului liberal al instituției, Elena Marcu, aceasta fiind pusă pe tușă dat fiind coloratura sa politică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.