Accident tren

UPDATE: Tânărul găsit decapitat în triajul CFR este fiul unei cunoscute farmaciste din Buzău. Apropiați ai familiei susțin că bărbatul era în depresie de ceva vreme și nu își găsea locul, fiind oarecum o fire neînțeleasă de cei din jur. Tânărul nu lucra și locuia cu familia care era destul de înstărită, având în vedere că mama sa deține o farmacie mare din municipiul Buzău. Anchetatorii merg pe varianta că tânărul Cătălin Popa s-a sinucis, aruncându-se în fața trenului.

Descoperire macabră în triajul CFR Buzău. Cadavrul unui tânăr a fost găsit sâmbătă dimineață de un angajat al CFR care a anunțat imediat Poliția.
Descoperirea a fost făcută de lucrătorul de serviciu din cadrul turnului de control al stației CFR Buzău care a alertat autoritățile. Ajunși la fața locului, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Buzău au găsit cadavrul unui tânăr în gabaritul căii ferate din zona depoului. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că este vorba despre un tânăr de 28 de ani din municipiul Buzău care fusese acroșat de tren, nu se știe în ce împrejurări. Tânărul fusese decapitat, astfel că nu a avut nici o șansă la viață. Anchetatorii nu au găsit nici un bilet asupra buzoianului care să deslușească misterul ce planează asupra morții acestuia. Polițiștii trebuie să stabilească acum cum s-a produs tragedia: dacă tânărul s-a sinucis ori a fost lovit accidental de un tren.
Acum, trupul tânărului se află la morga Buzău iar medicii legiști trebuie să determine, în urma necropsiei, ce i-a adus moartea bărbatului. De asemenea, polițiștii trebuie să încropească firul exact al evenimentelor care s-au soldat cu decesul bărbatului găsit în triajul CFR Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.