Localnicii din Râmnicu Sărat au avut parte de o minune, vineri seară, când, Fecioara Maria, ocrotitoarea orașului, a ascultat rugăciunile preoților și ale enoriașilor și a adus ploaia peste oraș.
Vineri seară la procesiunea organizată ca în fiecare an cu prilejul zilei Sfintei Maria preoții râmniceni au luat decizia să facă și o slujbă pentru aducerea ploilor având în vedere temperaturile ridicate din ultima vreme și lipsa precipitațiilor. După slujbă preoții și credincioșii râmniceni au pornit în marș pe străzile orașului iar rugăciunea lor nu s-a lăsat prea mult așteptată și primii stropi de ploaie au început să ude pământul chiar când alaiul a ajuns la Primăria orașului.
MINUNE – au strigat credincioșii care au izbucnit în plâns atunci când primii stropi de ploaie au căzut peste ei și, convinși că Fecioara Maria le-a ascultat rugămințile, au refuzat să deschidă umbrelele pentru a se pune la adăpost.
„Nu trebuie să ne pierdem credința. Dacă continuăm să credem în Dumnezeu aceasta ne va asculta rugămințile iar ceea ce se întâmplă acum este dovada vie a faptului că rugile ne-au fost ascultate”, a declarat unul din preoții participanți la eveniment.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.