Autoritățile din Buzău sunt în alertă. O femeie de 52 de ani, venită din Italia, țară lovită de coronavirus, a coborât în parcare la Kaufland, unde a așteptat să vină salvarea și să o preia. Starea de alertă este generată de faptul că în autocar femeia a primit vestea prin telefon că o locația în care a lucrat este carantinată fiind suspectă de infecție cu coronavirus.

Femeia a reușit să plece din Italia, unde lucra într-o localitate în care s-a impus carantina din cauza coronavirusului. Ea a călătorit alături de alți români într-un autocar. Pe drumul de întoarcere spre casă, buzoianca de 40 de ani a primit vestea că o cunoștință de-a sa din Italia are febră, aceasta lucrând la un moment dat într-un spital unde erau cazuri de coronavirus.
Odată ajunsă la destinație, în parcare la Kaufland, buzoianca a sunat la 112 și a spus în ce situație se află.

O salvare a venit și a preluat-o pe femeie și a dus-o la Secția de Boli Infecțioase, unde medicii o investighează. Se pare că femeia venită din Italia nu are simptome de boală, la acest moment.
La Prefectură a fost dispusă o ședință de urgență, în care va fi analizată situația și se vor dispuse măsuri.
Persoanele care au călătorit alături de buzoiancă și-au continuat drumul până la Galați unde vor fi preluate de autorități, investigate și băgate în carantină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.