criminalist
O femeie de 73 de ani a fost înjunghiată în inimă în timp ce dormea într-o locuință aparținând fratelui ei din Vintilă Vodă, crima fiind comisă de un tânăr venit, cel mai probabil, la furat care nu se aștepta să găsească pe cineva în imobilul cu pricina.
Femeia a mers sâmbătă la fratele ei din Vintilă Vodă, care a organizat un parastas și pentru că s-a făcut târziu a hotărât să înnopteze într-o casă a acestuia, aflată în aceiași curte cu locuința unuia dintre nepoți.
Femeia a mers să se culce și, se pare, nu ar fi încuiat ușa de la casă.
Duminică dimineață, un nepot a găsit-o pe bătrână fără suflare și a alertat Poliția, care ajunsă la fața locului a stabilit că femeia fusese ucisă cu o lovitură de cuțit. Cercetările au indicat drept suspect un tânăr de 24 de ani din comună care se presupune că ar fi venit la furat în casa în care se odihnea bătrâna. Suspectul a fost găsit ulterior în județul Vrancea și a fost ridicat de anchetatori pentru a mărturisi cum s-au petrecut lucrurile. Ulterior, procurorii au solicitat magistraților Tribunalului Buzău emiterea unui mandat de arestare de 30 de zile pentru omor, urmând ca cercetările să fie continuate în funcție de rezultatele necropsiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.