Cadavrul unei femei de 92 de ani dispărută de la domiciliu de mai bine de două luni a fost găsit aseară pe un câmp cultivat cu floarea soarelui de pe raza comunei Glodeanu Siliștea.
Trupul aproape mumificat al bătrânei de 92 de ani a fost descoperit de un localnic aflat la muncile câmpului în urma unei combine care secera floarea soarelui. Speriat de descoperirea neobișnuită, bărbatul a anunțat imediat Poliția.
Poliţiştii au venit de urgență la faţa locului, şi stiind de bătrâna plecată de acasă de două luni, l-au chemat pentru identificare pe fiul acesteia. Bărbatul și-a recunoscut mama însă nu își poate explica cum a ajuns pe câmp la aproape 5 kilometri distanță de casă.
Poliţiştii trebuie să stabilească acum împrejurările exacte în care a ajuns bătrâna în lanul de floarea soarelui în timp ce medicii legişti vor stabili cauza exactă a morţii. La prima vedere, oamenii legii spun că nu ar exista suspiciuni cu privire la moartea bătrânei. Cel mai probabil, femeia ar fi plecat singură de acasă în urmă cu două luni însă căldura și oboseala ar fi răpus-o în lanul de floarea soarelui unde a fost găsită.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.