O femeie de 66 de ani din localitatea Râmnicelu, județul Buzău, a fost omorâtă în bătaie de propriul concubin. Tragedia a avut loc în satul Voetin, comuna Sihlea, județul Vrancea. Bărbatul de 64 de ani a fost reținut și cel mai probabil va fi arestat pentru omor.
Potrivit www.monitoruldevrancea.ro, cei doi s-au luat la ceartă la începutul săptămînii, pe fondul consumului de alcool, mărul discordiei fiind banii din casă. Bărbatul i-a reproșat femeii că din pensia ei i-a făcut o rată unei fiice a acesteia, iar de la ceartă s-a ajuns rapid la bătaie. Femeia a fost bătută pe tot parcursul după amiezii de luni, potrivit www.monitoruldevrancea.ro, anchetatorii găsind urme de sânge peste tot prin curte, semn că între cei doi s-a dat o adevărată luptă. Leziunile suferite în urma bătăii crunte pe care a primit-o pe parcursul întregii după-amiezi de luni, au dus la decesul victimei. Aceasta a fost găsită fără suflare în dimineaţa zilei de marţi atunci când au şi fost anunţaţi anchetatorii.
În urma necropsiei, medicii legiști au concluzionat că victima a decedat ca urmare a loviturilor primite. Aceasta avea, printre altele, mai multe fracturi. Sunt indicii conform cărora bărbatul şi-ar fi şi strâns de gât concubina, sugrumând-o, dar şi că s-a urcat cu picioarele pe pieptul ei.
Individul a fost reținut iar joi va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.