O femeie de 65 de ani a fost rănită într-un autobuz aparținând societății de transport în comun a orașului. Accidentul s-a produs marți dimineață pe linia 5, pe strada Frăsinet, în dreptul Bisericii Sfântul Ștefan din municipiu.
Călătoarea care s-a urcat în mijlocul de transport în Micro 3 a căzut violent printre scaunele autobuzului, după ce se pare că un șofer imprudent a tăiat calea autovehiculului plin cu oameni. În urma căzăturii, femeia a fost rănită, fiindu-i fisurat lobul urechii.
Având în vedere gravitatea situației, autobuzul a fost tras pe dreapta, fiind chemată Poliția și Ambulanța.
Ajunse la fața locului, cadrele de pe Salvare i-au acordat femeii primul ajutor medical, i-au bandajat capul și au perfuzat-o, manevrele fiind efectuate chiar în autobuz în timp ce restul călătorilor au coborât și și-au continuat drumul spre destinație pe jos.
Polițiștii vor trebui să stabilească modul exact în care s-a produs accidentul dar și cine se face responsabil de rănirea femeii.
Din păcate, nu este singurul accident în care sunt implicate mijloace de transport în comun, fie autobuze aparținând Transbus, fie microbuze ale unor firme private cu trasee în municipiul Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.