Nouă polițiști, împărțiți în trei echipe, au gătit, marți, în bucătăria unui restaurant din oraș pentru bătrânii Aşezământului Social „Sf. Sava” din comuna Ulmeni. Cele trei echipe de polițiști care au reprezentat județul și cele două municipii, Buzău și Râmnicu Sărat, au pregătit câte un meniu de post format din ciorbă, pește cu garnitură și desert.
Polițiștii au fost supravegheați pe toată perioada concursului de câștigătoarea Masterchef de anul trecut, buzoianca Odette Mândruță, care a fost și președinta juriului ce a desemnat echipa câștigătoare.
„Am stat cu ochii pe ei și au făcut destule greșeli. Prima echipă, de exemplu, nu îmi place că găte;te peștele în baie de ulei după îl bagă la cuptor. Au în schimb un sos foarte bun care sper să îi salveze. Echipa a doua are o supă cremă foarte bună, iar echipa a treia este forte implicată, cere sfaturi și aplică tot ce spui, ceea ce îmi dă impresia că vor să câștige. I-am ajutat și le-am spus ceea ce m-au întrebat, dar de exemplu cei de la prima echipă deși le-am spus ce nu îmi place mi-au zis că așa este rețeta. Vom vedea la final cine va câștiga”, a declarat Odette Mândruță, câștigătoarea celei de-a IV-a ediții a Masterchef.
La final, după o luptă strânsă și intense deliberări, echipa care a reprezentat IPJ Buzău, formată din Amalia Călugăru, Adrian Iliescu și Marian Lică, a fost desemnată câștigătoare, grație platingului mai reușit dar și pentru un desert foarte bun. Pe locul doi au fost premiate la egalitate de puncte echipele Poliției Municipiului Buzău și Poliției Municipiului Râmnicu Sărat.
„Am avut foarte mari emoții și deși evenimentul s-a desfășurat ca un concurs scopul a fost unul nobil, acela de a oferi bătrânilor de la căminul din Ulmeni un meniu pe care noi ne-am dat silința să fie cea mai bună mâncare pe care au mâncat-o. Drept dovadă am și câștigat, iar cel mai apreciat preparat a fost desertul, acea negresă de post de la bunica, ceea ce nu face decât să mă bucure și sper că va fi și pe placul bătrânilor”, a declarat Amalia Călugăru, membră a echipei IPJ Buzău.
La final, toată mâncarea gătită de polițiști a fost urcată în mașinile polițiștilor Serviciului Acţiuni Speciale și oferită locatarilor de la Aşezământul Social „Sfântul Sava”de la Ulmeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.