Lucia VARGA, Vali DUMINICA si Alina BADULESCU

Zeci de femei liberale s-au aflat în acest week-end la Buzău unde s-a întrunit Biroul Politic Național al Organizației Femeilor Liberale și unde s-a organizat un seminar de comunicare pentru femeile liberale din Moldova, Dobrogea și Muntenia sub deviza “Femeile liberale pot ajuta România”.
Lucrările Biroului Politic Național au avut loc vineri iar în urma ședinței desfășurate la complexul McPietroasa din Haleș, Organizația Femeilor Liberale a hotărât să organizeze un amplu program de dezbateri publice în care să se prezinte publicului larg principalele modificări propuse de USL pentru schimbarea Constituției.
„Vrem ca prin aceste dezbateri publice să prezentăm principalele modificări și în special pe cele ce țin de viața cetățenilor pentru că femeile sunt direct interesate de viața membrilor familiilor noastre, pentru că femeile sunt direct interesate ca aceste drepturi și libertăți să fie garantate și în folosul familiei”, a declarant președinta Organizației Femeilor Liberale, Lucia Varga.
Dezbaterile publice organizate de femeile liberale vor începe in data de 15 iulie și se vor desfășura pe parcursul a două luni.
Tot la Buzău femeile liberale din Moldova, Dobrogea și o parte a Munteniei s-au instruit în cadrul unui seminar despre modalitățile de comunicare politică primind lecții de la lideri consacrați ai PNL dat și de la specialiști în domeniu. Astfel, femeilor liberale adunate a Buzău le-au împărtășit din experiența lor vicepreședintele PNL, Cristi Bîgiu, actorul Mircea Diaconu, dar și miniștrii Mariana Câmpeanu și Daniel Barbu.
„Ne așteaptă în 2014 două campanii electorale pentru alegerile europarlamentare și pentru prezidențiale iar noi, femeile liberale, trebuie să fim pregătite pentru a duce această campanie și să aducem plus valoare Partidului Național Liberal”, a precizat președinta OFL, Lucia Varga.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.