Festivalul de Teatru Independent de Comedie COMIC 7B se desfășoară, timp de o săptămână, la Buzău

0
281

Asociația Bulevardul Culturii cu sprijinul Consiliului Județean și al Primăriei municipiului Buzău organizează la Buzău, în perioada 17-23 septembrie cea de-a doua ediție a Festivalului de Teatru Independent de Comedie COMIC 7B.

Anunțula  fost făcut miercuri în cadrul unei Conferințe de presă la care au participat   directorul festivalului, actorul Cristi Martin, directorul executive al Comic 7B Irinel Martin, Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, viceprimarul municipiului Buzău Andrei Neder și directorul Teatrului „George Ciprian” Gina Chivulescu.

„Mă bucur că putem continua acest proiect care cred că va devein tradiție la Buzău. Este un festival care prinde din ce în ce mai mult contur și anul acesta ca partener ni s-a alăturat și Primăria Buzău. Este un festival care anul trecut a avut un real success pentru că ăubliocul buzoian este avid de cultură, de spectacole de calitate. Eu sper ca timp de o săptămână o să devenim chiar centru teatrului de comedie din țară. Este un festival de teatru pentru trupele de teatru independente și invit toți buzoienii care au timp și dispoziția necesară să vină alături de noi și de protagoniști. Țin să mulțumesc conducerii Teatrului George Ciprian, domnului și doamnei Martin care au avut idea acestui festival și felicit Primăria Buzău că s-a alăturat acestui proiect și sper că împreună putem face și alte proiecte pentru că avem nevoie de cultură, de artăși doar așa cred că putem devein mai buni”, a spus Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean.

La rândul său viceprimarul Andrei Neder a declarant că muniipalitatea se bucură că poate sprijini acest proiect care aduce municipiul Buzău în rândul orașelorde cultură: „Ne bucurăm că am putut să ne implicăm anul asta și că suntem parte din acest proiect. Văd un proiect foarte bun în acest festival, văd un progress în ultimul an. Văd că această parte culturală ia o amploare din ce în ce mai mare și văd din ce în ce mai mulți doritori și consumatori de cultură. Le mulțumesc organizatorilor că aduc Buzăul în rândul orașelor de cultură și le mulțumesc pentru prezență.”

Festivalul Comic 7B aduce 16 spectacole de teatru independent și improvizație, jucate de actori din Romînia și Israel și  la care se adaugă un spectacol de improvizație pentru copii, ateliere de actorie, concursuri și altele.

De asemenea, pe durata festivalului, în foaierul Muzeului Județean  spectatorii vor putea admira o expoziție de fotografii realizate de regizorul Silviu Purcărete.

Spectacolele din cadrul Festivalului de Teatru Independent de Comedie COMIC 7B încep la orele 18.00 și 20.00 cu excepția spectacolului de deschidere care va avea loc în data de 17 septembrie la ora 19.00, prețul unui bilet fiind de 40 de lei. Prețul biletelor la fiecrae spectacol este de 30 de lei iar la spectacolele de improvizație ce se vor desfășura la Cafeneau Artiștilor de la ora 19.30  este de 15 lei.

PROGRAMUL FESTIVALULUI DE TEATRU COMIC 7 B – SECȚIUNEA TEATRU

17 sept., ora 19.00: CUM SE FACE – Regia: Octavian Strunilă. Distribuția: Octavian Strunilă, Paul Ipate, Anca Dumitra, Delia Nartea, Alexandru Conovaru

18 sept., ora 18.00: HAPPY END – Regia: Alex Bogdan. Distribuția: Tudor Istodor, Raluca Aprodu

19 sept., ora 18.00: O NOAPTE PE DOS – Regia: Tudor Țepeneag. Distribuția: Marcela Motoc, George Constantinescu. Nerecomandat sub 16 ani!!
19 sept., ora 20.00: KETCHUP– Regia: Andrei Cotarcea. Distribuția: Constantin Zamfirescu, Iulian Ilinca, Ioana-Ancuța Vochin

20 sept., ora 18.00: PASIUNE ÎN CULISE – Regia: Cătălin Stelian-Shanks. Distribuția: Adelina Mihalcea, Silvia Gagu, Cristina Diaconescu, Alin Brancu, Emanuel Bighe, Radu Pocovnicu
20 sept., ora 20.00: PROCESUL LUI DAVID M. GOLAN – Regia: Matei Lucaci-Grünberg. Distribuția: Maria Obretin, Andrei Cătălin, Mădălina Craiu, Irina Antonie, Iulian Sfircea, Kostas Mincu, Tavi Costin

21 sept., ora 18.00: REPERTORY THEATRE (Israel) – Regia: Iftach Ophir & Erez Drigues. Distribuția: Iftach Ophir și Erez Drigues.
21 sept., ora 20.00: DOI ȘI-UN TULNIK – Regia: Alexandru Unguru. Distribuția: Alexandru Unguru, Alin State, Mişa Şerban

22 sept., ora 18.00: ȘASE DIN 49 – regia: Alexandru Maftei. Distribuția: Dana Voicu și Liviu Cheloiu.

23 sept., ora 11.00: LITTLEIMPRO – improvizație pentru copii.

23 sept., ora 19.00: LA LILIECI (Liceul de Arte ”Margareta Sterian”, Buzău) – Regia: prof. Anda Pantiș. Cu: Anthony Andrei, Ana-Maria Anghel, Adrian Bănică, Alexandru Briceag, Dănuţ Constantinescu, Alexandru Dobre, Gina Dumitrescu, Alexandra Huţu, Nuţa Ilie, Ionuţ Moise, Silviu Neagoe, Diana Oprea, Theodora Sarivan, Ştefania Ursache

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.