UPDATE: Scandalagii din Aleea Grădinilor, ELIBERAŢI după ce au bătut palma cu cei pe care i-au bătut măr

0
931


UPDATE2: CEi patru bătăuşi au fost eliberaţi, ei părăsind deja sediul Poliţiei municipale de pe strada Plevnei, acolo unde fuseseseră duşi pentru audieri.

UPDATE1: Poliţia Buzău confirmă că protagoniştii scandalului din Aleea Grădinilor s-au împăcat între ei şi că vor fi eliberaţi.
„Persoanele implicate în evenimentul de aseară vor fi eliberate, în urma retragerii plângerilor prealabile”, au menţionat reprezentanţii IPJ Buzău.

Protagoniștii scandalului iscat marți seară pe Aleea Grădinilor sunt hotărâți să se împace. După ce au pus pe jar atât Poliția cât și Jandarmeria care i-au căutat până spre ziuă, cei patru scandalagii au solicitat să se împace cu victimele lor, chiar când au aflat că vor fi duși în fața procurorilor care ar fi putut decide arestarea lor preventivă. Astfel, au fost întorși din drum și conduși la sediul Poliției Municipale unde avocații pe care și i-au angajat au formulat cereri prin care solicită retragerea plângerilor inițiale și stingerea conflictului.
Marți seară, două familii de romi au fost implicate într-un scandal pe Aleea Grădinilor, în urma căruia trei persoane au fost rănite, între care o minoră de 13 ani. Membrii unei familii au intrat cu bâte și bolovani peste o altă familie, din dorința de a se răzbuna pentru o rulotă pe care cei agresați le-ar fi distrus-o în Suedia unde s-au întâlnit nu demult.
După o noapte de căutări, patru bătăuşi au fost reţinuţi însă cel mai probabil ei vor fi eliberaţi în orele următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.