Meciuri interesante, faze spectaculoase şi goluri multe. Acestea au fost ingredientele turneului amical de fotbal feminin găzduit duminică de stadionul ,,Cornel Negoescu” din Buzău, competiţie la care au participat patru echipe. Este vorba despre Navobi Iaşi, C.S.S. Târgovişte, C.S. Brazi şi Viitorul din localitate. Formaţia prahoveană a intrat în posesia trofeului după ce a câştigat toate cele trei partide disputate. Gruparea din Brazi s-a impus cu 2-0 în faţa celor de la Iaşi şi Târgovişte şi 6-0 cu reprezentanta gazdelor. La final organizatorii au mai acordat şi trei premii speciale pentru golgeterul turneului(Nina Anca-C.S. Brazi), cel mai bun portar(Alina Andrei-Navobi Iaşi) şi cea mai tehnică jucătoare(Loredana Cozma-C.S.S.Târgovişte).
,,În ciuda vremii nefavorabile a fost un turneu reuşit şi consider că ne-am atins scopul şi anume acela de a face câteva jocuri de pregătire înainte de reluarea campionatului. Pe lângă asta am vrut să promovăm echipa din Buzău şi să selecţionăm fete noi pentru aceasta. Jucătoarele s-au dăruit şi ţin să le muţumesc inclusiv antrenorilor. Sper ca în viitorul cel mai apropiat să mai organizăm la Buzău un turneu pe jumătate de teren,rezervat junioarelor”, a declarat antrenorul Viitorului Buzău, Marius Musceleanu.
În cadrul competiţiei organizate de clubul buzoian în colaborare cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret, Asociaţia Judeţeană de Fotbal, F.C. Gloria, Clubul Sportiv Municipal şi Edith Graph au mai fost consemnate rezultatele:
Viitorul Buzău-C.S.S.Târgovişte 1-4
Navobi Iaşi-Viitorul Buzău 1-1
Navobi Iaşi-C.S.S.Târgovişte 0-0

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.