Trecere de pietoni2ietoniO fetiță de 10 ani a fost grav rănită de un individ de 24 de ani din Pătârlagele, pentru care regulile de circulație s-au dovedit a fi neimportante. Deși pe trecerea de pietoni, fetița a fost lovită în plin, fiind grav rănită/
Accidentul a avut loc zilele trecute pe raza localităţii Pătârlagele. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în timp ce conducea un autoturism pe DN10 din direcţia Buzău – Braşov un tânăr în vârstă de 24 ani din Pătârlagele , nu a acordat prioritate de trecere minorei în vârstă de 10 ani , care se angajase regulamentar în traversarea drumului public.
În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a minorei care a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Judeţean Buzău pentru îngrijiri medicale.
În cauză a fost întocmit dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările.

Un alt accident de circulație a avut loc sâmbătă noapte pe raza localităţii Căpăţâneşti.
În timp ce conducea un autoturism pe DJ203 K către Lopătari , un tânăr de 22 de ani din localitatea Săpoca a acroşat un pieton în vârstă de 42 de ani din localitatea Mărăcineni, care se angajase neregulamentar în traversarea drumului public .
Victima fost transportată la Spitalul de Urgenţă Judeţean Buzău pentru îngrijiri medicale, în cauză fiind întocmit dosar penal în timp ce poliţiştii rutieri continuă cercetările.

1 COMENTARIU

Comments are closed.