UPDATE: Cele două fetiţe se aflau în recreaţie în momentul în care au fost rănite. Ele plecaseră de la şcoală la un magazin din sat, situat la circa 30 de metri de unitatea de învăţământ, pentru a-şi lua ceva de mâncare. Alături de cele două se afla încă o elevă dar şi învăţătorul lor. Conducerea şcolii din Cozieni trebuie să facă un raport scris al celor întâmplate şi să-l transmită la IŞJ, după care se vor dispune măsuri în consecinţă.

Dimineaţă de coşmar pe drumurile din Regiune. După moartea unei femei la Dâmbroca şi după un alt accident produs în Vrancea în care a fost implicat un microbuz cu pelerini plecat de la Rm.Sărat spre Iaşi, un alt eveniment rutier a avut loc pe DJ 203 L, la Bălăneşti, în comuna Cozieni.
Două fetiţe de 8 şi respectiv 10 ani au fost lovite de o maşină condusă de o femeie de 47 de ani din Cozieni care rula din direcţia Buzău spre Brăieşti.
Minorele au sărit pur şi simplu în faţa maşinii, după cum relatează POliţia. Tocmai ce plecau de la un magazin din sat cînd s-au angajat în traversarea şoselei prin spatele unui camion care descărca marfă în preajma punctului comercial.
Trezindu-se cu fetele în faţa maşinii, şoferiţa a frânat cât a putut de tare şi astfel a evitat o nenorocire. Copilele au fost rănite uşor. Ele au fost duse la spitalul din Buzău, însă starea lor este bună.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.