UPDATE: Accidentul de la Urechesti in care a fost implicat un microbuz 15 pelerini de la Rm. Sărat care voiau să ajungă la Iaşi la Sfânta Cuvioasa Parascheva a fost provocat de un bărbat de 80 de ani, şoferul autoturismului Renault care a întors în faţa microbuzului. Omul a fost grav rănit. Pelerinii nu au păţit nimic, în afara unei sperieturi groaznice. Ei au aşteptat o vreme într-o parcare din zonă să fie preluati de un alt microbuz care să-i ducă la destinaţie.

Un microbuz cu 15 persoane la bord care efectua o cursă cu start de la Râmnicu Sărat şi destinaţia finală la Iaşi, unde oamenii aveau de gând să ajungă pentru a se închina la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, a fost implicat vineri dimineaţă într-un accident de circulaţie produs în localitatea Urecheşti, judeţul Vrancea, pe DN 2 E 85.
Din primele date, un autoturism marca REnault ar fi făcut o manevră neregulamentară, de întoarcere, chiar în faţa microbuzului, şi astfel s-a produs impactul.
Nici un pasager din microbuzul pornit in cursa de la Ramnicu Sarat nu ar fi rănit, din primele date.
O singura persoana este ranită-şoferul autoturismului Renault. Victima a fost deja descarcerată si preluată de medicii de la SAJ Vrancea. Revenim cu detalii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.