După apariţia în presă a filmuleţului şi a fotografiilor în care apare aproape dezbrăcată, fostul comisar şef al Gărzii de Mediu Buzău a declarat că atât filmarea cât şi pozele au fost luate din căsuţa sa de email.
Brezeanu a adăugat că fotografiile în care apare în ipostaze sexy au fost realizate de prietenul său în casa acestuia, înainte de a fi numită în funcţia de conducere.
“E o răutate, o gratuitate, pe care dacă a avut-o la îndemână a folosit-o. Sunt forografii făcute acasă la prietenul meu, acolo apare o perniţă, e perniţa pisicului meu, nu ştiu cum au ajuns aceste poze în presă pentru că ele sunt pe căsuţa mea de mail, făcute de mine şi de prietenmul meu acasă la el”, a explicat Brezeanu.
În ce priveşte filmuleţul în care apare dansînd provocator, Gabriela Brezeanu spune că nu are ce-şi reproşa, decât probabil că-i place prea mult să danseze. De asemenea, fosta şefă de la Mediu a precizat că în spatele acestui scandal ar putea sta fie un patron pe care l-a amendat în urma controalelor derulate în judeţul Buzău, fie vreo doamnă invidioasă pe modul în care arată.
„E o petrecere privată, la un local, nu în instituţie, nu eram decât eu, o colegă care mă filma şi un coleg de serviciu care şi proba muzica. Mie chiar îmi pace să dansez. Ştiu că nu trec neobservată pe unde mă duc dar până la asta… Mie îmi place să dansez, filmuleţul nu este relevant. Ori e vreo doamnă supărată pentru că sunt aşa cum sunt ori, mai degrabă, e cineva supărat că luat vreo amendă de un miliard”, a adăugat Brezeanu.
Fosta şefă a Gărzii de Mediu Buzău a adăugat că nu i s-a reproşat nimic la locul de muncă, după izbucnirea scandalului, atât timp cât este vorba despre viaţa ei personală şi nu despre activitatea profesională: „De ce să mi se reproseze, ce să mi se reproşeze? Ce, m-au văzut debrăcată? Sunt singură, sunt poze făcute la prietenul meu acasă. Nu o să rămână aşa pentru că ce au făcut ei se cheamă spargere de căsuţă. Căsuţa mea personală de e-mail. Nu poţi intra în intimitatea omului şi să faci aşa ceva”, a conchis fostul comisar şef al Gărzii de Mediu Buzău.
În prezent, Gabriela Brezeanu este comisar cu atribuţii juridice în cadrul Gărzii de Mediu Buzău, ea continuând să facă muncă de teren şi să-i sancţioneze pe patronii care încalcă normele de mediu.

C.D.

Citește și: VIDEO: Show erotic cu fostul comisar șef al Gărzii de Mediu Buzău, Gabriela Brezeanu, în rolul principal

3 COMENTARII

  1. ura ,invidie , dorinta de senzational………………, vi se pare un show erotic?
    dorinta de a dansa la o petrecere mai nou se numeste show erotic? suntem plin de ura.nu contientizam ca facem rau celor din jurul nostru. mai nou aoare la tv de presupusa relatie cu mazare.mai voi sunteti sanatosi la cap/ ? macar daca ar exista in tara aceasta ,chiar in buzau oameni cu bun simt, smerenie si corectitudine ca aceasta fata. halal tara,halal tv,halal mass-media,

  2. Provincie jegoasa, asta sintem! O sa ne fie frica sa ne mai dezbracam si la dus ca se cheama show erotic. Stati in casa, nu mai iesiti in lume ca patati imaginea institutiei. Cita pudoare la Garda aia imputita, sint stupefiati toti spagarii aia de ce-a facut colega lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.