Daniel Funeriu dă premii

Pentru că a luat 10 pe linie la Bacalaureat, Bogdan Boşcodeală, fiul edilului şef al Buzăului, va fi premiat, astăzi, de către Daniel Funeriu, ministrul Educaţiei. La festivitatea de premiere a absovenţilor care au obţinut nota 10 la examenul de bacalaureat – sesiunea iunie-iulie 2011, vor primi felicitările ministrului şi Andra Pericle, fostă colegă a lui Bogdan, la Colegiul Naţional „B.P. Hasdeu” şi Maria Palcău, absolventă a Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”, ei fiind cei trei bacalaureaţi buzoieni de nota 10.

 

Evenimentul se va desfăşura la Cercul Militar Naţional din Bucureşti, strada Constantin Mille, nr. 1, sector 1, sala de Marmură, începând cu ora 17:00. La festivitatea de premiere şi-au anunţat prezenţa numeroase personalităţi, modele ale societăţii româneşti din mass-media, cultură şi sport. Pe lista cu cei peste 50 de premianţi, Buzăul este la loc de frunte, având trei chemaţi (nu se ştie dacă vor fi şi prezenţi).

 

Reamintim că, înainte de afişarea rezultatelor la Bacalaureat, ministrul Daniel Funeriu a cerut verificarea tuturor lucrărilor de nota 10, la Buzău fiind solicitaţi în maximă discreţie şi în faptul dimineţii, profesorii cu experienţă care au reevaluat lucrările punctate maxim. La acel moment, Constantin Boşcodeală s-a arătat mândru de fiul său şi a criticat managementul dezastruos al ministrului Funeriu.

 

S.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.