Florin BURHALA
Antrenorul de aikido, Florin Burhală, președinte al clubului Sakura Buzău și al Asosciației Pescarul buzoian, este unul dintre cei doi bărbați care s-au înecat luni seară în balta de pescuit de la Luciu.
Florin Burhală avea 54 de ani și era pasionat de pescuit, înființând în urmă cu câțiva ani o asociație de profil. Totodată, el a deținut împreună cu fratele său un magazin cu articole de pescuit la intrarea în Sala Sporturilor din Buzău.
De asemenea, Florin Burhală era președintele Clubului Sakura Buzău, fondator al Federației Române de Arte Marțiale, și de-a lungul anului a avut și instruit numeroși campioni naționali.

Florin Burhală a murit luni seară împreună cu un amic, Constantin Florea, după ce mașina în care se aflau cei doi, o Skoda Fabia, ce-i aparținea antrenorului, s-a răsturnat în balta de la Luciu în timp ce cei doi bărbați se întorceau acasă de la pescuit. SE pare că la volan se afla Burhală. Mașina s-a răsturnat pe plafon, cei doi rămânând captivi în autoturism. DEși apa nu măsoară mai mult de un metru și jumătate, Burhală și prietenul său nu au avut nici o șansă la viață, fiind scoși decedați de pe fundul bălții.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.