O nenorocire s-a întâmplat luni seară pe balta de pescuit de la Luciu. O mașină în care se aflau 2 persoane, se pare, a ajuns, din motive nedescoperite încă, pe fundul apei.
POtrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, Vasile Prahoveanu, victime sunt doi bărbați, unul de 54 de ani, cel de-al doilea de 57 de ani. SE pare că cei doi ar fi fost la pescuit iar la întoarcere, probabil neștiind drumul și având viteză, s-au răsturnat cu mașina în apa care nu este mai adâncă de un metru, un metru și jumătate. Cel mai probabil însă, bărbații au rămas captivi în mașina care s-a dus pe fundul apei.
Unul dintre ei ar fi fost scos înainte de un localnic, un pescar, care a fost la mică distanță de locul nenorocirii. Dându-și seama de tragedie, bărbatul a alertat și alți pescari și împreună au reușit să scoată una din victime, din păcate însă aceasta era decedată. Cel de-al doilea înecat a fost scos de echipele de la ISU Buzău, ajutate de voluntarii din comună care au intervenit cu un buldoexacator pentru scoaterea mașinii din apă.

Echipele de căutare salvare de la ISU Buzău sunt în continuare în zona bălții de pescuit Luciu iar cercetările continuă.
Revenim cu detalii !