Parchet

Gest fără precedent într-o școală din Râmnicu Sărat! Un individ de 34 de ani, se pare  cadru militar la o unitate din Focșani, este acuzat că a pătruns în unitatea de învățământ, ar fi profitat de faptul că nimeni nu-l întreabă de sănătate, ar fi  pătruns într-o sală de clasă și în fața unei fetițe de 8 ani ar fi făcut gesturi obscene. Fetița s-ar fi  aflat singură în clasă în momentul incidentului. Se pare că individul i-a spus fetei ca este profesor de sport și este în căutarea unei fete pentru echipa de handbal. În sala de clasă, individul s-ar fi dezbrăcat în fața fetei și s-ar fi masturbat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, comisar șef Florina Crucianu, cercetările în acest caz au fost demarate în urma informațiilor primite de oamenii legii în vizitele pe care aceștia le efectuează periodic în unitățile de învățământ.

În urma anchetei, polițiștii au aflat că incidentul, deosebit de grav,  a avut loc în luna mai.

Ulterior, polițiștii au aflat identitatea victimei, fiind vorba despre un bărbat de 34 de ani care se pare că este cadru militar la o unitate din Focșani. Se pare că bărbatul ar fi participat în trecut în misiuni în afara țării, cel mai probabil, în Afganistan. Se pare că după venirea în țară, individul ar fi manifestat aceleași obiceiuri în fața unor copii din Râmnicu Sărat, aspectele fiind cercetate acum de POliție.

Bărbatul este cercetat în stare de libertate pentru corupție sexuală, cercetat fiind și directorul școlii în care s-a produs incidentul care ar fi încercat să mușamalizeze cazul și să ascundă fapta de  oamenii legii.

De asemenea, directorul unității de învățământ  a primit și o amendă pentru că în unitatea de învățământ nu au fost respectate regulile de acces al străinilor.

 

C.D.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.