arest

UPDATE: Profesorul de muzică reţinut luni seară de poliţişti pentru corupţie sexuală se numeşte Leon Rusu şi are 55 de ani. El predă atât la Şcoala nr, 1 cât şi la Şcoala nr. 15 din municipiul Buzău. Mai mulţi ani, el a fost inspector de muzică, fiind considerat un bun profesionist. Reprezentanţii IŞJ Buzău spun că nu au plângeri la adresa cadrului didactic, care nu ar fi dat de bănuit de-a lungul vremii că are vreo problemă. Leon Rusu a fost şi membru al corului Lyra, având legături şi cu biserica. Revenim cu detalii!

Șoc în învățământul buzoian. Un profesor de muzică de la Școala gen. nr. 1 din Buzău a fost reținut luni seară pentru 24 de ore, urmînd ca marți să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă, după ce ar fi mângâiat și sărutat mai multe eleve în sala de curs.
Cadrul didactic care are 55 de ani ar fi mângâiat și sărutat mai multe eleve din clasele 5-8. Până acum, polițiștii au identificat 6 copile hărțuite de profesorul de 55 de ani.
Profesorul a fost reținut luni seară pentru 24 de ore iar marți urmează să fie propus instanței cu propunerea de arestare preventivă. Revenim cu detalii!

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.