Omor Gheraseni-7
imagine de arhivă

UPDATE:
Concubina bărbatului de 45 de ani găsit înjunghiat, marți seară, în locuința sa din Cernătești, a fost reținută, fiind în prezent în arestul IPJ Buzău.

UPDATE:
Un fost gardian public a fost găsit marți noapte, cu o rană de cuțit în zona inimii, în locuința sa din comuna Cernătești. Anchetatorii se chinuie de mai multe ore să facă lumină în acest caz care ridică multe semne de întrebare.
Mai mulți localnici dau vina pe concubina bărbatului cu care acesta se certa destul de des în ultima vreme însă anchetatorii nu se grăbesc deocamdată să tragă o concluzie. Femeia le-a spus polițiștilor ca bărbatul ei a murit după ce s-a împiedicat și a căzut într-un cuțit iar oamenii legii așteaptă acum rezultatul necropsiei pentru a trage o concluzie cu privire la cum s-au petrecut lucrurile mai ales că există voci care spun că femeia ar fi vinovată de cele întâmplate.
“Eu am trecut pe strada asta pe aici, nevastă-sa dădea cu var pe holul ăla și el bea dintr-o sticlă de bere. Acum, când am venit am auzit ca l-a omorât sau nu știu, dar eu cred că ea că altcineva nu avea cine. Se înțelegeau rău pentru că ea lucrează la un bar, el a fost gardian, omul s-a derutat, era un bețiv, un ratat și femeii nu ii mai plăcea de el…”, a declarat Vasile Furdui, un cunoscut al victimei.
Criminaliștii au verificat foarte atent încăperea unde a fost găsit bărbatul pentru a strânge indicii care să îi ajute în elucidarea misterului. Mai mult, echipa de anchetatori s-a deplasat din nou, miercuri dimineață, la locuința bărbatului pentru a vedea și la lumina zilei scena unde s-a petrecut evenimentul. Între timp, cadavrul fostului gardian public a fost dus la Serviciul de Medicină Legală unde se va face necropsia în urma căreia anchetatorii speră să obțină mai multe date edificatoare pentru acest caz.
Dacă se va stabili că bărbatul a fost ucis, vinovatul riscă până la 25 de ani de închisoare.

Un bărbat de 45 de ani din comuna Cernătești, fost gardian public, a fost găsit, marți seară, înjunghiat în propria locuință . Polițiștii au ajuns la fața locului si cercetează cazul luând în considerare atât producerea unui accident cât și a unei crime pe fondul unui conflict iscat între bărbat și concubina sa cu care, conform martorilor, se certa frecvent.
Vom reveni cu amănunte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.