Un fost polițist de la Serviciul Rutier și alte două persoane au primit mandate de arestare la domiciliu în urma unei acțiuni a ofițerilor DGA Buzău care au demascat o serie de fapte de corupție.

Conform reprezentanților DGA Buzău, un bărbat care urma să susțină proba practică pentru obținerea permisului de conducere categoria „C” a apelat, prin intermediul unei rude, la un fost polițist pensionat pentru ca acesta din urmă să intervină pe lângă examinatorii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Buzău să faciliteze promovarea examenului de conducere.

Astfel, bărbatul a susținut examenul pentru permis pe care la promovat în data de 7 iunie și tot în aceiași zi a remis fostului angajat al MAI suma de 500 de Euro.

Polițiștii Direcției Generale Anticorupție au descins în data de 9 la cinci locații ale persoanelor implicate iar trei dintre acestea, fostul polițist, proaspătul șofer și ruda sa, au primit mandate de arestare la domiciliu pentru 30 de zile.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale urmând a se desfășura și alte acte de urmărire penală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.