Gloria Buzău ar putea primi un ajutor chiar din partea fostului sau finantator Costel Bucur! Pare o glumă.Asta având în vedere faptul că după retrogradarea în eşalonul secund,cel sus amintit s-a despărţit de gruparea din Crîng în termeni nu tocmai buni fiind acuzat că a lăsat-o îngropată în datorii. După aceea echipa buzoiană s-a confruntat cu mari probleme la un moment dat fiind chiar în pericol de a se mai înscrie în campionat. Numai că, luna trecută, aflat cu treburi la Buzău, Costel Bucur a mers şi la stadionul din Crîng unde s-a întâlnit cu preşedintele Gloriei, Dan Tulpan oferindu-se să ajute echipa cu nişte jucători dată fiind situaţia critică din clasament precum şi cea financiară.
,,I-am propus lui Tulpan să caute cinci jucători mai tineri dar buni cărora să le plătesc eu contractele. Astfel vreau să ajut Gloria Buzău în primul rând să se salveze de la retrogradare şi după aceea mai vedem. Cine ştie poate dacă reuşeşte să scape mă voi implica mai mult pentru ca această echipă să îşi propună un alt obiectiv. Acum aştept ca Tulpan să găsească jucători şi imediat facem hârtiile”, a declarat Costel Bucur.
Acesta din urmă a preluat Gloria în 2007 după promovarea în prima ligă fiind însă de fapt băgat la înaintare de Gigi Becali care la vremea respectivă şi-a mai permis o ,,aroganţă” cumpărând ,,Steluţa” din Crîng. După două sezoane echipa buzoiană a retrogradat iar S.C.GLORIA S.A., societate patronată de Costel Bucur care acumulase datorii de aproape un milion de dolari a falimentat.
Cît despre propunerea lui Costel Bucur, preşedintele clubului buzoian, Dan Tulpan a ţinut să precizeze că oricine vrea să ajute Gloria este binevenit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.