Președintele demisionar al PSRO Buzău, Alin Văleanu, împreună cu alți membri din conducerea organizației județene a partidului condus de Mircea Geoană s-au înscris marți în PNL Buzău, urmând să sprijine formațiunea, condusă la Buzău de Ovidiu Anghel.
Văleanu, care a demisionat de la conducerea Partidului Social Românesc luni seară, a declarat că a ales să plece împreună cu majoritatea membrilor PSRO după cooptarea în partid a lui Adrian Mocanu, cel care a fost numit președinte al filialei după plecarea sa.
„Până ieri am fost președinte fondator la Buzău al PSRO. Aseară, împreună cu colegii mei am decis să demisionăm din partid și din toate funcțiile. A fost o decizie grea pentru că am construit de la zero acest proiect, însă domnul Mircea Geoană ne-a spulberat acest proiect prin impunerea unor personaje cu care noi nu vrem să ne identificăm. Am ales să venim la PNL,  pentru că îl cunosc bine pe domnul Ovidiu Anghel și sunt sigur că vom face o echipa câștigătoare pentru Buzău și pentru că o parte din proiectul nostru l-am regăsit și printre prioritățile domnului Ovidiu Anghel”, a declarat fostul președinte al PSRO, Alin Văleanu.
Văleanu a mai explicat că PSRO la Buzău număra 1600 de membri și că, cei mai mulți vor veni la PNL. Totodată, fostul șef al PSRO a explicat să sunt și cazuri în care șefi de organizații comunale ai PSRO și-au depus deja candidaturile și au fost nevoiți să rămână în partidul condus de Mircea Geoană.
De cealaltă parte, liderul PNL, Ovidiu Anghel a declarat că ușile PNL Buzău sunt larg deschise pentru orice partid de opoziție sau candidați independenți care vor să se alăture proiectului său, pentru a scoate PSD din administrația locală.
„ Porțile noastre sunt deschise pentru cei care vor o schimbare în municipiul și județul Buzău și care vor să scape de prigoana pesedistă. Pe această cale, vreau să transmit încă o dată pentru toate forțele de opoziție și inclusiv candidații independenți, pentru că singura cale de a învinge PSD la Buzău este să ne unim forțele”, a declarat liderul PNL Buzău, Ovidiu Anghel.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.