O serie de documente scot la iveală că Ovidiu Anghel ar fi fost membru PSD între 2013 și 2015. Liderul PNL spune că sunt doar mizerii de campanie

3
517

O serie de chitanțe eliberate de casierul organizației județene a PSD, care reprezintă cotizația de membru de partid a lui Ovidiu Anghel, au fost publicate pe o rețea de socializare, devoalând faptul că actualul președinte al PNL Buzău și candidat pentru Primăria municipiului Buzău a fost membru al PSD până în luna august a anului 2015, deși Anghel ar fi declarat la numirea sa în funcție că „timp de 20 de ani s-a luptat cu balaurul roșu”

Social-democrații buzoieni, prin vocea președintelui Marcel Ciolacu, au confirmat autenticitatea documentelor și au explicat că sumele de bani erau plătite direct la casierul partidului, fie personal de Ovidiu Anghel, fie de către șoferul acestuia, în numele său.

De cealaltă parte, liderul PNL, Ovidiu Anghel, spune că apariția chitanțelor reprezintă doar  o altă manevră a PSD, care simte că pierde teren. Totodată, Ovidiu Anghel neagă că ar fi fost membru al PSD sau că ar fi plătit respectivele cotizații.

„Am văzut mizeriile respective și ceea ce pot să vă spun este că PSD simte că va fi scos afară din administrația municipiului Buzău. Ca să plătești o cotizație într-un partid trebuie să fii membru, pentru că altfel încasarea este ilegală, iar eu nu am fost membru PSD. După 2010 nu am mai fost membru de partid și membru PSD nu am fost și nu voi fi niciodată. Sunt niște mizerii de campanie și falsuri și voi cere instituțiilor abilitate să meargă la PSD și să verifice aceste documente. PSD simte că candidatul lor(nr. Constantin Toma) nu întrunește nici măcar voturile membrilor de partid, fiind un candidat impus de la Centru, un candidat care a dus o societate la faliment și care are de plată în acest moment 303 miliarde de lei diverșilor creditori. Pentru a ascunde aceste „calități” ale candidatului dumnealor folosesc aceste mizerii. Dați-mi voie să nu răspund acestor mizerii”, a declarat candidatul PNL la Primăria Buzău, Ovidiu Anghel.

3 COMENTARII

  1. destept baiat ovidel impaca si capra si varza.platea pentru a-si pastra .postul foarte cald de la electrica cotizatie 300ron la psd buzau dar in acelasi timp platea lunar .si facturile la lumina pentru pnl buzau.asta este adevarul si daca vrea ovidel dovezi o sa le aiba dar ii recomand sa se gandeasca bine inainte de a mai .face .declaratii pompoase ca .da pe .cei .care scriu .despre marele .politician .ovidel pe .mana .organului.si inca .ceva .pentru .ovidel .cand ai .hotarat .sa-ti .legi .imaginea de marele .proxenet-masochist,scuze .mason .vasile d.nume .de scena TOREL .ai .rezolvat si problema .rezultatului di 5iunie.sa auzim numai de bine .si. aveti grija .el comandante .cezar .vegheaza.voi reveni .curand si .atunci .sa vezi .distractie.

  2. pentru comentariul pertinent al lui sclavone .acest TOREL este fostul administrator .al .cloacei .de la gara SURA DACILOR?daca da ia sa- l intrebati daca si-a luat acasa fata d-rei ex-secretare si ce mai face prietena lui cezarica preda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.