UPDATE: Judecătorii Tribunalului CĂlărași au amânat pronunțarea în dosarul în care este judecat fostul președinte al COnsiliului Județean, Cristi Bîgiu pentru data de 5 aprilie.

Zi importantă pentru fostul președinte al Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu. Acesta ar putea afla, marți, ce vor hotărî judecătorii Tribunalului Călărași în dosarul în care este acuzat de luare de mită și în care a fost arestat în data de 6 martie 2014. Decizia pe care Cristi Bîgiu ar putea să o primească, marți din partea magistraților de la Tribunalul Călărași nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

De menționat că fostul președinte al Consiliului Județean a declarat în mai multe rânduri că nu se consideră vinovat în acest dosar în care a mai fost trimis în judecată lături de finul său și de un fost consilier județean din Ialomița. Cristi Bîgiu a fost arestat în acest dosar în data de 6 decembrie 2014 și a stat în arest preventiv aproape 6 luni ulterior judecătorii trimițându-l în arest la domiciliu și mai târziu instituind în cazul său măsura controlului judiciar, măsura aflată în vigoare și astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.