IMGZ02MAR15
Fostul președinte al PSD Buzău, Ion Vasile, îi răspunde lui Constantin Boșcodeală după ce acesta a declarat într-o conferință de presă că o eventuală revenire a „doctorului” în fruntea PSD Buzău ar aduce partidul în situația de a avea 11 primari, nu 80 ca acum.
„Îi reamintesc domnului Boșcodeală că niciodată cât am fost la conducerea PSD Buzău nu am avut 11 primari. E adevărat că am avut la un moment dat 12 primari dar aceasta s-a întâmplat după ce i-a convins domnul Preda,cu sprijinul lui Boșcodeală, să treacă la PDL. Faptul că PSD are în acest moment atâția primari nu i se datorează domnului Boșcodeală pentru că nu sunt funcții câștigate în urma unor alegeri ci sunt primari racolați de la alte partide cu ajutorul ordonanței și a altor tertipuri”, a declarat fostul președinte al PSD Buzău, Ion Vasile.
În ceea ce privește o eventuală revenire a sa în fruntea organizației județene, „doctorul” a declarat că nu își dorește neapărat o astfel de funcție dar că nu se poate împăca cu ideea ca o organizație pentru care a muncit ani mulți să fie condusă de o persoană condamnată, chiar dacă decizia nu este definitivă.
„În ceea ce mă privește nu îmi doresc neapărat să revin în fruntea PSD. Problema este că mă doare ca, o organizație pentru care am muncit 24 de ani să ajungă să fie condusă de un om condamnat la cinci ani cu închisoare chiar dacă numai de prima instanță”, a conchis Ion Vasile.
Totodată, fostul șef al social-democraților buzoieni a declarat că PSD Buzău sub conducerea primarului Constantin Boșcodeală nu ar fi respectat niciodată statutul partidului, un astfel de exemplu fiind chiar convocarea pentru sâmbătă a unei Conferințe Județene Extraordinare pentru a stabili programul alegerilor interne din partid, deși acesta este atributul Consiliului Județean și nicidecum al unei conferințe extraordinare.
Precizările lui IOn Vasile vin după ce Constantin Boșcodeală a declarat joi că o revenire a doctorului la șefia organizației nu ar face deloc bine partidului. „Nu am auzit nimic de domnul Ion Vasile, dar după părerea mea orice membru de partid poate candida dacă este candidat în toate structurile. După părerea mea oricine se poate întoarce și oricine poate ajunge de la 80 de primari la 11 pentru că dacă te pricepi să strici ceva poți foarte ușor să cobori de la 90 la sută la 10 la sută. Și pentru PSD se poate că este foarte ușor să ajungi de la 90 la 10 ”, a declarat Constantin Boșcodeală.
Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.