Copil msinute

Luni, de 1 iunie, când se va sărbători Ziua Internaţională a Copilului, Primăria municipiului Buzău a pregătit un program vast consacrat copiilor, precum şi părinţilor lor.
Startul acţiunilor pentru copii va fi dat la ora 10.00, în Parcul Crâng, prin deschiderea oficială a sărbătorii, după care vor urma diverse manifestări cu şi pentru copii, unde cei mici vor avea posibilitatea de a se întâlni cu personaje din basme.
Spiritul sărbătorii va fi animat de către moderatori, clowni, actori-păpuşari. Micuţii vor avea posibilitatea să se distreze mergând gratuit cu maşinuţele electrice şi bicicletele, savurând îngheţată şi bomboane. Cei mai isteţi se vor alege cu cadouri şi dulciuri. Toate acestea vor fi imortalizate de fotografii prezenţi întreaga zi în Parcul Crâng.

Constantin Boscodeala
Animatorii vor încânta copii cu pictură facială, baloane modelate în figuri și desene pe asfalt. 1 iunie este o zi importantă pentru copiii din întreaga lume şi în special pentru copiii buzoienilor. Vom marca an de an această sărbătoare a copilăriei, pentru că avem copii frumoşi şi isteţi care merită, pe lângă dragostea părintească, sprijinul comunităţii.
Activităţile dedicate lor vor avea loc între orele 10.00-12.00 şi 15.00- 19.00. În aceste interval mai mulţi animatori vor întreţine voia bună, dansul şi atmosfera de sărbătoare.
Vă aşteptăm înarmaţi cu voie bună şi multă energie!

PRIMAR,
Dr. Ing. Constantin Boşcodeală


9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.