Fostul președinte al PSD, Victor Ponta, în trecere prin Buzău, s-a oprit să dea un mesaj de susținere pentru candidații PSD

3
373


Fostul președinte al PSD Buzău, Victor Ponta, s-a aflat, luni, preț de aproape jumătate de oră la Buzău, pentru a transmite un mesaj de susținere al candidaților la Primărie și Consiliul județean în preambulul vizitei programate pentru data de 1 iunie. Ponta, aflat în drum spre Suceava, s-a oprit la sediul de campanie al PSD unde l-au așteptat cei doi candidați pentru Primărie și Consiliul Județean, Constantin Toma și Petre Emanoil Neagu, dar și președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu. Ponta a spus că are mare încredere în candidații buzoieni și s-a arătat convins că în seara de 5 iunie de la Buzău vor ajunge vești bune către Capitală, așa cum s-a întâmplat de altfel la mai toate alegerile din ultimii ani.

„Pe domnul Toma îl cunosc de mult timp și m-am bucurat atunci când am auzit că s-a hotărât să candideze pentru funcția de primar. Îl susțin din toată inima, pentru că este nevoie de oameni care au experiența și în zona privată. Și cred că poate e unul din cei care poate depune mărturie că așa Guvern bun și liberal cum a fost Guvernul nostru nu a fost altul în ultimii 25 de ani care prin măsurile fiscale pe care le-am luat pentru mediul de afaceri am reușit să sprijinim investițiile și locurile de muncă (…). Cred că pe 5 iunie vom avea rezultate bune la nivel național și în Buzău pentru că avem cei mai buni candidați și pentru că ne ajută comparația cum a fost guvernul nostru și cum a fost guvernul Lui. Le urez mult succes, o să îi ajut cu tot ce pot și pe viitorul primar și pe viitorul președinte al CJ și îmi doresc după alegerile parlamentare un nou Guvern PSD-ALDE-UNPR să poate să îi ajute cât mai mult”, a declarat Victor Ponta la Buzău.

La rândul său președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu a declarat că din punctul de vedere al Buzăului cel mai bun Guvern a fost cel condus de Victor Ponta, Guvern care a sprijinit județul cu peste 120milioane de euro bani care se regăsesc în investiții.

„Noi administrațiile locale trăim practic din beneficiile făcute pe vreme Guvernului Ponta. Noi la nivel județean avem niște lucrări în infrastructura rutieră și nu putem lucra decât pe PNDL unde sunt două drumuri în reabilitare. În rest totul este blocat. Am mai primit bani de la Guvernul Ponta pentru dotarea noii maternități dar și pentru achiziția unui nou tomograf la Spitalul Județean. Tocmai de aceea cred că buzoienii vor vota nu doar cu sufletul ci și cu mintea și îi vor alege pe cei care pot face lucruri bune pentru administrație pentru că dacă faci lucruri bune pentru administrație și administrația poate să se ducă către teritoriu”, a declarat Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean.

Și candidatul la Primăria municipiului Buzău, Constantin Toma a avut cuvinte de laudă pentru fostul premier căruia i-a spus că ar putea ieși Primar la Buzău.

„Am avut o surpriză plăcută mergând prin cartiere am fost sărutat de multe doamne care m-au întrebat <<Ești de-al lui Ponta?>> nu m-au întrebat dacă sunt de la PSD. Deci aveți o cotă mare de piață la Buzău și cred că ați putea ieși primar. Măsurile excepționale pentru economie trebuiesc puse în piață la nivel local pentru că liberalismul asta sălbatic favorizează doar multinaționalele. Acum eu iubesc mult istoria și acolo unde salariații sunt doar la Buget și la multinațională acea țară nu a fost prosperă. Trebuie să dezvoltăm inițiativa privată și să atragem investitori și români și străini să facem o armonie să putem avea locuri de muncă și un învățământ foarte puternic”, a spus candidatul PSD la Primăria Buzău, Constantin Toma.

În replică la cele spuse de Constantin Toma, fostul premier Victor Ponta i-a transmis acestuia că îi trebuie mult curaj să acceadă în ziua de astăzi într-o funcție administrativă unde „nici o faptă bună nu va rămâne nepedepsită”

„Trebuie să fii foarte curajos în ziua de azi să mai ai o funcţie administrativă, pentru că orice semnezi este abuz în serviciu. Dacă nu semnezi, e abuz în serviciu, dacă semnezi, e abuz în serviciu, dacă îi spui unui funcţionar să facă ceva, e abuz în serviciu, dacă i-ai dat terenul unui om, e abuz în serviciu, dacă nu i l-ai dat, e abuz în serviciu. Trebuie să fii foarte curajos” a declarat Victor Ponta.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.