Consilierul municipal PSD Constantin Florescu face un comentariu dur referitor la rezultatele ultimelor alegeri și îl face răspunzător de acestea pe edilul Constantin Toma cel care este și președinte al Organizației Municipale a PSD Buzău.

„O spun sec și fără menajamente:
Rezultatele celor două tururi de scrutin sunt catastrofale pentru PSD Buzău. În cunoștință de cauză, afirm cu toată responsabilitatea că la Buzău, la aceste rezultate slabe, care nu se regăsesc în istoria organizației locale, a contribuit major liderul PSD – Municipiu, primarul Constantin Toma. Argumente:
– comportamentul umilitor, cu frecvență zilnică, al lui Constantin Toma față de funcționarii din Primărie și angajații din societățile sub
ordonate;
– lipsa de respect față de lege, manifestată în majoritatea proiectelor de hotărâre supuse aprobării Consiliului Local Municipal;
– disprețul la adresa membrilor și simpatizanților PSD, pe care știe să îi folosească doar în interes personal.
Iată cum grandomania și beția de putere pot răsturna realități politice construite timp de 30 de ani!”, a scris pe Facebook fostul președinte al Tribunalului Buzău, actualmente consilier local ales pe listele PSD Buzău.

Ieșirea publică a lui Florescu făcută pe Facebook, unde și-a făcut cont de doar câteva zile, vine ca urmare a altor atitudini publice împotriva primarului Constantin Toma și a propunerilor cu care acesta s-a prezentat în fața deliberativului local.

De altfel, pentru atitudinea și comentariile sale făcute în Consiliul Local Municipal și considerate de Constantin Toma „împotriva partidului” Florescu a fost amenințat cu retragerea sprijinului politic.

Mesajul lui Florescu de pa Facebook a atras în doar câteva ore sumedenie de comentarii  unele dintre ele care îi dau dreptate în demersul său iar altele care îl acuză că ar fi, de fapt, avocatul fostului primar Constantin Boșcodeală.

 

1 COMENTARIU

  1. Vazind ce s-a intinplat la alegerile Prezedetiale, unde am mers inpreuna cu Fam. ma declar nemultumit de scorul obtinut, si promit ca, eu si fam. mea nu voi mai merge la vot, nici la Locale nici la Parlamentare, vazind slaba organizare, si ca mine sunt mai multi !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.