Situaţia de la Gherăseni unde primarul demis de prefect nu a predat cheile și ștampila instituției capătă accente tragi-comice după ce viceprimarul nu a reușit să între nici până vineri în biroul primarului iar activitatea instituției este blocată.

Angajații se plâng că nu își pot primi salariile iar viceprimarul Romeo Moise, cel care trebuie să conducă activitatea instituției cu titlu de interimar până la alegeri,  are mâinile legate.

Vineri, angajații Primăriei s-au adunat și au sigilat biroul primarului și spun că acesta este de negăsit. Totodată, Instituția Prefectului i-ar fi trimis primarului suspendat o adresă însă acesta ar fi refuzat să meargă la oficiul poștal și să semneze de primirea documentului.

În tot acest timp primarul demis, Sava Stroe își vede liniștit de campania electorală, postează pe Facebook și se amuză probabil despre cum se dau de ceasul morții angajații Primăriei pe care a condus-o până la finele lunii aprilie.

Primarul Sava Stroe, ales pe liste PDL și trecut la PSD în timpul ordonanței Dragnea nu a mai fost susținut de PSD pentru un nou mandat și s-a înscris în PNL care l-a desemnat candidat pentru Primăria Gherăseni. Sava Stroe a fost demis pe 29 aprilie prin ordin al prefectului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.