George BALICA

Fostul inspector general al ISJ Buzău, social-democratul George Balica, s-a stins din viață în această dimineață la vârsta de 64 de ani. Balica a condus destinele învățământului buzoian în perioada 2000-2004 și a fost înlocuit de la conducerea ISJ Buzău de liberalul Dumitru Ene odată cu câștigarea alegerilor din 2004 de către alianța D.A.. Între anii 2004-2008, George Balica a fost consilier județean ales pe listele PSD.
George Balica a fost absolvent al Facultății de Matematică-Mecanică și a activat ca profesor de matematică până în vara acestui an când s-a pensionat. El suferea de diabet și ajunsese în ultimul an de mai multe ori la unități spitalicești din Capitală.
George Balica va fi înmormântat miercuri, pe data de 2 ianuarie.

Dumnezeu să-l odihnească!

Ciprian STERIAN

4 COMENTARII

  1. Dedicam, una din cele mai importante descoperiri – PIONIERAT – in matematica pre-universitara romaneasca – Inegalitatea IONESCU – WEITZENBOCK, acestui mare OM, GEORGE BALICA – care m-a ajutat (pe mine Neculai Stanciu, coautorul pionieratului) cand mi-a fost greu.

    Pionierii inegalitatii IONESCU-WEITZENBOCK,
    DMBG & N. Stanciu

  2. Vestea e incredibilă! Regretele sunt de necuprins căci în ultimul an nu am mai vorbit, luându-ne fiecare cu grijile lui.N-am crezut că o boală grea poate lovi un om cu robusteţea lui, cu atâta înverşunare. Îmi pare nespus de rău, am pierdut un prieten ca un frate! Sunt alături de familie şi mă rog Domnului să-i întărească pe toţi cei care-l plâng, în aceste dificile şi greu de evaluat momente!
    Ca profesor a fost excelent, ca director, un manager model dar ca inspector general a fost incomparabil, de o rară modestie şi un comportament creştinesc cum rar am întâlnit!
    Dumnezeu să-l ierte!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.