Cristian NICU
Cristian NICU

După ce a plecat din PDL cu doar câteva zile înainte de alegeri în urma unor discuții aprinse cu Cezar Preda, avocatul Cristian Nicu va merge la Partidul Mișcarea Populară. Confirmarea a venit, vineri, din partea fostului subprefect al județului Buzău care a declarat pentru Observatorul Buzoian că va activa în Partidul Mișcarea Populară.
„Voi merge la Mișcarea Populară. Nu știu pe ce funcție dar nici nu contează. Voi pune umărul la construcția acestui partid la Buzău. Nu am discutat nimic de vreo funcție pentru că nu funcțiile mă interesează, cum nici la PDL nu au existat discuții vizavi de funcția ocupată”, a declarat avocatul Cristian Nicu pentru Observatorul Buzoian.
Fostul subprefect al județului Buzău a negat totodată afirmațiile liderului PDL Buzău, Cezar Preda, făcute în urmă cu două zile, declarații conform cărora în ultima perioadă „s-a încercat susţinerea din exterior a unor oameni din interiorul PDL pentru tot felul de acţiuni”.
„Vreau să îi transmit domnului Cezar Preda că nu a fost nimic pregătit în acțiunea mea. Dacă eu aș fi avut de gând să fac așa ceva atunci 6 luni de zile aș fi încercat non-stop să revigorez organizații? Am făcut organizații noi și refăcut organizația de tineret a PDL așa cum nu a mai avut PDL de ani de zile, de pe vremea lui Liviu Mocanu. O făceam pentru alții? Ce influență exterioară m-ar fi determinat să fac acest lucru pentru PDL? Dar asta este justificarea ridicolă a dumnealui. Nu a fost vorba de nici o influență exterioară ci a fost vorba doar de comportamentul față de un om demn cum este inginerul Nedelcu ”, a declarat avocatul Cristian Nicu.
Este de așteptat ca anunțul avocatului Cristian Nicu de înrolare în Partidul Mișcarea Populară să rupă ceva membri nemulțumiți de actuala conducere a PDL Buzău. Cel mai probabil, oameni care au lucrat în ultimele luni cu avocatul Cristian Nicu la reconstrucția PDL Buzău ar putea să îl urmeze la noua formațiune, care, până acum, la Buzău a fost inexistentă.
Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.