Codaşa seriei, Gloria Buzău va avea astăzi o misiune extrem de dificilă în confruntarea de acasă cu C.S.M.S. Iaşi, echipă care încă mai speră la promovare. Cu toate acestea, buzoienii nu concep decât varianta victoriei şi sunt hotărâţi să dea totul pe teren pentru a opri în Crîng cele trei puncte puse la bătaie. Antrenorul gazdelor, Mihai Ciobanu cataloghează formaţia din Copou drept una de forţă având în componenţă jucători cu rezonanţă, o susţinere puternică precum şi un conducător extrem de abil.
,,Suntem cu toţii conştienţi de dificultatea acestui joc mai ales că evoluăm împotriva uneia dintre protagonistele la promovare. Ne-am pregătit ca atare şi sperăm ca la finalul partidei să ne bucurăm de un rezultat pozitiv. Trebuie să avem în vedere faptul că în etapa trecută, eşecul suferit de ieşeni pe teren propriu, nu a fost pe fondul unui joc dezordonat al unei echipe care nu a ştiut ce să facă ci din altă cauză. Din câte am înţeles au avut două penaltyuri neacordate şi au mai jucat şi în inferioritate numerică”, a declarat Mihai Ciobanu.
Antrenorul Gloriei Buzău consideră că meciul cu C.S.M.S. Iaşi nu este unul capital însă echipa sa trebuie să acumuleze puncte pentru a face paşi spre salvarea de la retrogradare.
Atacantul gazdelor, Adrian Luiceanu este şi el de părere că partida de astăzi va fi nuna extrem de grea dar speră într-un rezultat pozitiv.
,,Jucăm împotriva unei formaţii puternice care vine să recupereze punctele pierdute în etapa trecută dar suntem optimişti că putem face un meci bun. Mizăm pe ambiţia şi dorinţa noastră de victorie deoarece Gloria Buzău este o echipă cu nume şi nu merită acest loc în clasament”,a punctat Luiceanu.
Pentru jocul de astăzi,antrenorul formaţiei din Crîng nu va putea miza pe atacantul Martinescu acesta fiind accidentat la genunchi.
Partida Gloria Buzău-C.S.M.S. Iaşi contând pentru etapa cu numărul 18 se va disputa cu începere de la ora 16.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.