Berca
Cu o conducere tânără dar ambiţioasă, şi nu în ultimul rând, un important sprijin financiar acordat de S.C. Petrom OMV, Petrolul Berca, una dintre echipele cu tradiţie în fotbalul buzoian, începe să emită pretenţii. Aflată pe locul 3 în clasamentul Ligii a IV-a, la numai trei puncte în urma liderului, Olimpia Rm. Sărat, formaţia petrolistă se anunţă o candidată cu şanse reale în lupta pentru promovare. Asta şi prin prisma faptului că are în componenţă câţiva jucători experimentaţi precum D, Petre, Onuţ, Lungoci,Vişan care au trecut şi pe la Gloria Buzău şi Stan. Pe lângă asta, clubul din Berca al cărui preşedinte executiv este tânărul Andrei Marica dispune şi de o bază sportivă la nivelul Ligii a III-a, oferită de Petrom OMV, societate care în afară de bani a mai sprijinit echipa cu echipament şi asigură masa jucătorilor. F.C. Petrolul Berca pune preţ şi pe fotbalul juvenil având trei grupe de copii şi juniori(8-10;10-12;14-16 ani) şi încearcă să atragă mai mulţi inclusiv pe cei care provin din familii nevoiaşe. În acest sens, conducerea grupării petroliste intenţionează ca pe viitor să amenajeze un internat pentru copiii cu probleme sociale sau au de parcurs o distanţă mare până la şcoală şi vor să practice sportul rege, conform celor spuse de preşedintele executiv, Andrei Marica.
,,Putem spune că raportat la rezultatele obţinute, bugetul echipei este unul modest dar sperăm să fie suplimentat mai ales că vrem să atacăm promovarea. În primul rând ne propunem să ducem tradiţia clubului mai departe şi să le oferim microbiştilor din Berca, un fotbal de calitate care le-a cam lipsit în ultimii ani. Noi şi Petrom OMV facem tot pentru a asigura condiţiile necesare desfăşurării activităţii fotbalistice la parametrii propuşi. Trebuie spus şi faptul că părinţii unor juniori dar şi jucători de la echipa mare sunt angajaţi la S.C. Petrom OMV. În permanenţă s-a urmărit atragerea copiilor şi tinerilor din localitate, către activităţi sportive oficiale organizate temeinic pentru o viaţă sănătoasă şi ferirea lor de tentaţiile nocive”, ne-a declarat preşedintele executiv al F.C. Petrolul Berca, Andrei Marica.
Din conducerea clubului mai fac parte Daniel Necula(preşedinte al Consiliului de Administraţie), Ionuţ Modruj, Alin Zamfir, Liviu Negraru, Nicolae Câmpeanu(membri C.A.).
Pe lângă sprijinul financiar acordat de Petrom OMV, F.C. Petrolul Berca a primit fonduri şi de la primăria din localitate dar şi de la Asociaţia Filantropia, aceasta din urmă oferind burse pentru juniorii ce provin din familii cu probleme sociale.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.