Victor Ponta 6

pub

Există premisele economice ca în 2015 să se reducă TVA la 9% pentru legume-fructe, iar apoi la carne.

 

Reducerea TVA la pâine și alte produse de panificație de la 24% la 9% a fost un succes în combaterea evaziunii fiscale pe această ramură.  Acest succes și evoluțiile economice din ultima perioadă au creat premisele pentru reducerea TVA la 9% și în alte sectoare ale industriei alimentare unde există o mare evaziune fiscală. Victor Ponta a promis că va reduce TVA la pâine și s-a ținut de cuvânt. La fel se va ține de cuvânt că va reduce TVA la legume și fructe, de la 24% la 9%.  La fel cum  Victor Ponta a respectat promisiunea de a reduce TVA la pâine, la fel se va ține de cuvânt că va reduce TVA la legume și fructe, iar apoi la carne. În 2015 Guvernul va putea reduce TVA la 9% pentru legume și fructe, prin care se va elimina o mare parte din evaziunea fiscală și din concurența neloială din acest sector de activitate.

Victor Ponta este singurul dintre candidați care a redus taxele în România. Afirmațiile mincinoase ale lui Iohannis despre creșterea taxelor pot afecta locurile de muncă din România. Minciuna lui Klaus Iohannis că guvernul crește taxele poate afecta încrederea investitorilor străini în economia românească.  Guvernul a luat măsuri care au încurajat investitorii străini să facă afaceri în România.  Astfel de minciuni ca cele ale lui Iohannis pot determina investitorii străini să desființeze locurile de muncă din România și să își mute afacerile.  Actualul guvern a scăzut taxele, a redus TVA la pâine și CAS la angajator și a comasat aproximativ 100 de taxe și tarife parafiscale. Mai mult, premierul Victor Ponta a declarat că există spațiul fiscal pentru ca în 2015 să fie redusă TVA la legume și fructe și la carne, iar acciza la pălincă va fi scoasă. Iohannis nu poate fi credibil când îi acuză pe alții de ceea ce au făcut cei care îl susțin acum la Președinție.

 

Să nu uităm că oamenii care îl susțin pe Iohannis, adică Blaga, Predoiu, Ialomițeanu, Anastase, ei sunt cei care au tăiat pensii și salarii și au majorat taxe, cum ar fi TVA de la 19% la 24%.

Dacă Iohannis câștigă, acești oameni se vor întoarce la putere și vor tăia din nou pensii și salarii, vor mări taxe, fără să le fie frică de faptul că vor păți ceva!

Cine a crescut o dată taxele, o va face din nou!

Iohannis le-a spus românilor în conferința de presă de duminică seara cum își va pune în aplicare programul economic fantezist, care lasă o gaură de 6 miliarde de euro în bugetul de stat: prin măriri de taxe și impozite. Dar asta nu e suficient, motiv pentru care va trebui să taie și pensiile și salariile. Mai trebuie adăugat faptul că orice guvern sprijinit de actuala majoritate parlamentară va guverna cel puțin până în 2016 pe baza programului de guvernare al USL, care prevede păstrarea cotei unice de 16% și reducerea CAS la angajator. Guvernul Ponta este singurul care a majorat pensiile românilor, care a reîntregit salariile și a scăzut taxe.

 

pub


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.