Tel Hashomer Hospital
Fotograful buzoian Cătălin Ilnițchi, care a suferit arsuri grave în urma incendiului din clubul bucureștean „Colectiv”, va fi transferat de la spitalul Floreasca la un spital din Israel. În vârstă de 29 de ani, buzoianul care lucra în timpul liber ca fotograf al publicației Maximum Rock a fost surprins de focul izbucnit în clubul bucureștean foarte aproape de scenă și a suferit arsuri pe mâini, torace, față dar și arsuri interne.
Medicii și familia au decis ca tânărul să fie transportat pe calea aerului la unul din cele mai mari spitale din Israel, acolo unde poate primi un tratament de specialitate mai bun decât cel din Capitală, însă și cu costuri pe măsură, fapt pentru care au fost puse la dispoziție două conturi pentru donații:

RO25BTRLEURCRT0315539501 – EUR
RO75BTRLRONCRT0315539501 – RON
RO29BTRLUSDCRT0315539501 – USD
deschise la Banca Transilvania
Titular cont: Neagu Tamara Adina SWIFT: BTRLRO22

1 COMENTARIU

  1. […] Fotograful buzoian Cătălin Ilnițchi, care a suferit arsuri grave în urma incendiului din clubul bucureștean „Colectiv”, va fi transferat de la spitalul Floreasca la un spital din Israel. În vârstă de 29 de ani, buzoianul care lucra în timpul liber ca fotograf al publicației Maximum Rock a fost surprins de focul izbucnit în clubul bucureștean foarte aproape de scenă și a suferit arsuri pe mâini, torace, față dar și arsuri interne. Medicii și familia au decis ca tânărul să fie transportat pe calea aerului la unul din cele mai mari spitale din Israel, acolo unde poate primi un tratament de …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.