Consiliul Judetean

Consiliul Județean Buzău va asigura pe următorii trei ani funcționarea Fundației Crucea Alb-Galbenă Buzău. Consilierii județeni au aprobat în unanimitate proiectul de hotărâre inițiat de președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu prin care finanțarea Crucii Alb Galbene va trece în sarcina Consiliului Județean concomitent cu retragerea sprijinului financiar din partea belgienilor din provincia Flandra de Est.
„Consiliul Județean Buzău va asigura trecerea la autofinanţarea activităţii Crucii Alb-Galbene – Filiala Buzău prin finanţarea progresivă a activităţii acesteia în paralel cu retragerea progresivă a finanţării belgiene. Finanţarea anuală se va acorda Fundaţiei Crucea Alb-Galbenă – Filiala Buzău funcţie de numărul de beneficiari propuşi a fi deserviţi de aceasta în anul pentru care se acordă finanţarea”, se arată în proiectul de hotărâre votat, joi, de aleșii județeni.

„Crucea Alb-Galbenă este o instituție care este necesară județului Buzău și mi se pare normal ca noi preluăm și să asigurăm funcționalitatea acesteia. În următorii trei ani finanțarea din partea Guvernului Flandrei de Est va fi redus și Consiliul Județean va suplini această reducere a fondurilor”, a declarat președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.