Directia Economica Buzau-3
Funcționarii din Direcția Economică a Primăriei care vor fi găsiți vinovați de neregulile constate de DIICOT au toate șansele să rămână fără locul de muncă. Anunțul a fost făcut, miercuri, de primarul Constantin Boșcodeală care a declarat că nu are alte detalii la ancheta demarată de procurorii buzoieni. Edilul a mai spus că dacă anchetatorii vor scoate la iveală nereguli grave în activitatea anumitor funcționari ai Direcției Economice aceștia vor fi sancționați conform regulamentului Primăriei Buzău iar sancțiunile ar putea ajunge până la desfacerea contractului de muncă.
Boșcodeală a spus totodată că aceasta ar fi cea mai mică problemă a vinovaților pentru că pe lângă sancțiunea administrativă ei ar putea răspunde și penal pentru faptele lor.
Între timp ancheta procurorilor își continuă cursul iar oamenii legii urmează să calculeze la cât se ridică prejudiciul în cazul celor aproximativ 100 de persoane fizice, practic un alt fel de cetățeni de onoare, și a societăților comerciale care au beneficiat de „reduceri” de taxe și impozite sau de prescrierea prematură a amenzilor. Până la o comunicare oficială a unor noi date din anchetă în interiorul Primăriei și al Direcției Economice a fost instituită legea tăcerii și nici un angajat nu vrea să discute despre cine sunt persoanele vizate de ancheta însă pe la colțuri se fac deja pariuri despre funcționarii care vor ajunge să dea cu subsemnatul sau, poate chiar la pușcărie.

2 COMENTARII

  1. […] Funcționarii din Direcția Economică a Primăriei care vor fi găsiți vinovați de neregulile constate de DIICOT au toate șansele să rămână fără locul de muncă. Anunțul a fost făcut, miercuri, de primarul Constantin Boșcodeală care a declarat că nu are alte detalii la ancheta demarată de procurorii buzoieni. Edilul a mai spus că dacă anchetatorii vor scoate la iveală nereguli grave în activitatea anumitor funcționari ai Direcției Economice aceștia vor fi sancționați conform regulamentului Primăriei Buzău iar sancțiunile ar putea ajunge până la desfacerea contractului de muncă. Boșcodeală a spus totodată că aceasta ar fi cea mai mică problemă a Sursă știre […]

  2. […] Funcționarii din Direcția Economică a Primăriei care vor fi găsiți vinovați de neregulile constate de DIICOT au toate șansele să rămână fără locul de muncă. Anunțul a fost făcut, miercuri, de primarul Constantin Boșcodeală care a declarat că nu are alte detalii la ancheta demarată de procurorii buzoieni. Edilul a mai spus că dacă anchetatorii vor scoate la iveală nereguli grave în activitatea anumitor funcționari ai Direcției Economice aceștia vor fi sancționați conform regulamentului Primăriei Buzău iar sancțiunile ar putea ajunge până la desfacerea contractului de muncă. Boșcodeală a spus totodată că aceasta ar fi cea mai mică problemă a …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.