Protest Sf Sava

Fundaţia pentru copii „Sf. Sava de la Buzău” cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului CIPRIAN al Buzăului şi Vrancei şi Bisericuţa copiilor „Sf. Sava” din Buzău, invită toți buzoienii să participe vineri, 22 martie, la o zi de doliu naţional, în memoria pruncilor nenăscuţi ai neamului românesc, ucişi prin avort şi contracepţie.
Pentru aceasta buzoienii sunt invitați să poarte pe tot parcursul zilei de vineri o panglică neagră pe haină a cărei semnificație este decesul a peste 20 de milioane de copii doar în ultimii 50 de ani.
De asemenea, Fundaţia pentru copii „Sf.Sava de la Buzău” şi Bisericuţa Copiilor „Sf. Sava” din Buzău va organiza sâmbătă , un „MARŞ AL TĂCERII” pentru drepturile copilului nenăscut. Participanții la marș vor pleca la ora 13.00 din faţa Bisericuţei copiilor „Sf.Sava” pe lângă Catedrala Episcopală „Înălţarea Domnului”, apoi pe strada Sf.Sava Gotul, care duce la Primăria Buzău şi se continuă pe str. Tudor Vladimirescu, până în faţa maternităţii din Buzău. Marşul se încheie la ora 15.00.
Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.