UPDATE: Acoperișul unui bloc de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu a fost smuls de vântul puternic în urma vijeliei care s-a abătut vineri după amiază asupra orașului Buzău. Vântul a aruncat acoperișul într-un bloc vecin, situat la circa 30 de metri, distrugându-i tencuiala și spărgând mai multe geamuri ale apartamentelor. În cele din urmă, acoperișul a căzut peste cinci mașini parcate în zonă, avariindu-le semnificativ. Zona urmează să fie degajată de autorități. Din fericire, nu există victime. Dacă acoperișul smuls de pe bloc ar fi surprins pe cineva, dezodământul ar fi fost dramatic.

O furtună iscată din senin asupra orașului Buzău a lăsat prăpăd în urmă. Acoperișul unui bloc situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu a fost luat de vântul puternic. Nu se știe deocamdată dacă tabla a căzut peste mașinile parcate în zonă, cercetările fiind în plină desfășurare. De asemenea, tot bulevardul Bălcescu e plin de crengi rupte din copaci. Mai mult, terasele din zonă au fost grav avariate și vor necesita reparații urgente și de amploare.
Canalizarea nu face față iar pe străzi băltește apa. Pe Bulevardul Gării din Buzău apa provoacă neplăceri buzoienilor. Unii dintre ei și-au luat încălțările în mână pentru că altfel nu pot înainta printre băltoace.
În zona Bazar, apa a intrat în magazinele comercianților care s-au trezit cu marfa distrusă.
Tot în timpul furtunii, un TIR s-a răsturnat la ieșirea din orașul Buzău către Ploiești, șoferul fiind rănit. Circulația în zonă este restricționată pe un sens la ieșirea din municipiul Buzău spre intersecția DN 2 E 85 cu DN 1 B .
C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.