GALERIE FOTO: 43 de navetiști prinși fără bilet de tren în zorii zilei. O parte din ei dar și controlorii s-au ales cu dosare penale

0

Polițiștii buzoieni de la Poliția Transporturi Feroviare au efectuat, vineri dimineață, o acțiune pentru depistarea călătorilor care circulă fraudulos pe calea ferată, la acțiune fiind mobilizați zeci de polițiști, jandarmi și forțe speciale.

Polițiștii în civil s-au urcat într-unul din trenurile care transporta navetiști pe ruta Râmnicu Sărat Buzău iar la coborârea în stația de destinație i-au controlat pe aceștia de bilete sau abonamente, descoperind nu mai puțin de 43 de  calatori care nu au putut prezenta tichetele valabile pentru călătoria pe care o efectuau. Blatiștii au fost conduși la sediul Poliției TF din Gara Buzău unde cei mai mulți au scăpat, cumpărând bilete speciale la suprapreț pentru călătoria pe care au efectuat-o ilegal. Astfel, au fost vândute bilete speciale în valoare de 1650 de lei  dar au fost întocmite și dosare penale pentru dare și luare de mită atât controlorilor cât și celor care au recunoscut că au dat bani acestora pentru a închide ochii la neregulile constatate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.